Description

Kesä ja Microsoftin Kumppaniarkkitehtiseminaari on jälleen täällä. Tämä tekninen Microsoft-tapahtuma on suunnattu kumppanien teknologiapäättäjille, praktiikoiden vetäjille, sovellusarkkitehdeille ja teknisille konsulteille. Seminaari alkaa klo 9:00 kaikille osallistujille yhteisillä keynote luennoilla. Huippuajankohtaisena aiheena on AI eli tekoäly, josta Microsoftin Lukas Lundin ja Mikko Kasanen kertovat viimeiset kuulumiset ja esimerkit kumppaneille. Tästä polusta pääset seuraamaan valitsemasi Microsoftin ratkaisualueen seminaareja. Valitse sinua kiinnostava polku ja lataa polun materiaalit omaan käyttöösi.

Duration: 1:12:44

Components: 2

Keynote 1 - Yhdessä älykkäämpään tulevaisuuteen: Microsoftin AI kumppaneiden liiketoiminnan moottorina
Sukelletaan yhdessä tekoälyn upeaan maailmaan, jossa Microsoftin AI luo ennennäkemättömiä mahdollisuuksia kumppaneille. Tutustu, miten yhteistyössä voimme kirjoittaa uuden luvun teknologian historiassa. Aloitamme perehtymällä Microsoftin AI strategiaan, joka ohjaa teknologian kehitystä ja muokkaa digitaalista maisemaa. Tämän jälkeen paneudumme siihen, miten tekoäly on sulautettu saumattomasti Microsoftin tuotevalikoimaan, tarjoten älykkäitä, tehokkaita ja intuitiivisia ratkaisuja asiakkaidemme arjen haasteisiin. (by ChatGPT)
42:29
0%
Keynote 2 - Tekoälyn soveltaminen asiakasratkaisuissa
Tekoäly ei ole tulevaisuutta vaan sitä hyödynnetään erilaisissa kilpailukykyä lisäävissä asiakasratkaisuissa. Esityksessä tutustutaan erilaisiin AI-ratkaisuihin meiltä ja maailmalta.
30:15
0%