This video is only available for Cloud Champion users. Please log in or register to continue.

Session Information

On jälleen kumppanitunnin aika, ja vuorossa on Sami Pappilan vetämä Power Platform -esitys, tällä kertaa aiheesta Power Apps Portals. Tiesitkö, että Power Apps Portals on oiva ratkaisumalli osallistamaan ulkoisia sidosryhmiä (mm. asiakkaita, kuluttajia, yhteistyökumppaneita, kansalaisia) organisaation liiketoimintaprosesseihin sekä niiden eri vaiheisiin, mutta samalla integroiden portaalit saumattomasti muiden yrityksen liiketoimintasovellusten kanssa. Tule kuulemaan lisää, miten low-code SaaS-alustan päälle pystytte ketterästi rakentamaan näyttäviä ja ulkoisia sidosryhmiä aktivoivia ratkaisuja.

Tervetuloa seuraamaan webinaarisarjaamme nimeltä Kumppanitunti. Tässä joka toinen perjantai, klo 10-11, järjestettävässä teknisessä webinaarissa keskitymme vajaan tunnin ajan Microsoftin ratkaisualueiden mielenkiintoisiin uutuuksiin. Kumppanitiimin arkkitehdit ja teknologiastrategit ovat poimineet kiinnostavia ja hyödyllisiä aiheita, jotka he vuorollaan esittelevät. Webinaarissa on mahdollisuus kysellä aiheesta ja lopussa vielä sukellamme lyhyesti osaamisen kehittämisen.
Luo itsellesi toistuva kalenterivaraus ja lisää siihen osallistumislinkki, joka on aina sama: aka.ms/kumppanitunti

Esitysmateriaali löytyy tilaisuuden jälkeen Kumppanifoorumista, johon kannattaa rekisteröityä ja seurata suomalaisille kumppaneille tehtyjä nostoja. aka.ms/kumppanifoorumi Eli joka toinen perjantai klo 10-11 Linkki: aka.ms/kumppanitunti