Description

Kesä ja Microsoftin Kumppaniarkkitehtiseminaari on jälleen täällä. Tämä tekninen Microsoft-tapahtuma on suunnattu kumppanien teknologiapäättäjille, praktiikoiden vetäjille, sovellusarkkitehdeille ja teknisille konsulteille. Seminaari alkaa klo 9:00 kaikille osallistujille yhteisillä keynote luennoilla. Huippuajankohtaisena aiheena on AI eli tekoäly, josta Microsoftin Lukas Lundin ja Mikko Kasanen kertovat viimeiset kuulumiset ja esimerkit kumppaneille. Tästä polusta pääset seuraamaan Microsoftin ratkaisualueen seminaarit. Tästä polusta pääset seuraamaan valitsemasi Microsoftin ratkaisualueen seminaareja. Valitse sinua kiinnostava polku ja lataa polun materiaalit omaan käyttöösi.

Duration: 3:21:01

Components: 4

MLOps-alustan jatkuva kehitys
MS MLOps-kypsyysmalli painottaa arkkitehtuurin modulaarisuutta ja tarjoaa kattavan analyysin organisaatioiden välisistä eroista nykytilan ja odotusten suhteen. Ymmärtämällä odotukset ja nykytilanteen, voidaan hallita tehokkaasti backlogia ja toteuttaa loogisia kokonaisuuksia, olivatpa ne sitten uusia ominaisuuksia tai merkittäviä päivityksiä. Kestävän ja tehokkaan MLOps-alustan kehittäminen edellyttää käyttäjien aktiivista osallistumista sekä pienten että suurten muutosten käyttöönotossa ja kehityksessä, jotta voidaan saavuttaa optimaalinen lopputulos. Näiden prinsiippien avulla Solita on rakentanut Azuressa useita ylläpidettäviä ja jatkuvasti kehittyviä MLOps-ratkaisuja, jotka tarjoavat kestävän pohjan organisaatioiden Data Science -kehityksen skaalaamiselle.
52:17
0%
Miten mukauttaa (fine-tune) OpenAI-kielimalleja sovelluksia varten? (AI)
Azure OpenAI -palvelu mahdollistaa olemassa olevien OpenAI:n suurten kielimallien mukauttamisen ja hienosäätämisen moniin tilanteisiin. Zurella hyppäsimme syvään päätyyn tällaisen mallin hienosäätämiseen liiketoimintasovellusta varten, ja nyt haluamme jakaa oppimamme asiat.
49:01
0%
Uuden ajan tekoälyassistentti: Räätälöi oma ChatGPT QnA-botti yrityksellesi (AI)
Tässä puheenvuorossa käymme läpi, kuinka voit hyödyntää ChatGPT-teknologiaa räätälöimällä sen juuri yrityksesi tarpeisiin. Opit rakentamaan oman QnA-bottisi omalla datalla ja saat selville, miten tämä voi muuttaa asiakaspalvelua ja sisäistä viestintää. Älä jää jälkeen, vaan luo tulevaisuuden tekoälyavustaja yrityksellesi ja asiakkaillesi!
42:14
0%
Azure Data Explorer and scalable data analytics (in English)
Azure Data Explorer is a fast, scalable data analytics service that lets you explore and analyze large volumes of diverse data in real-time. How does it fit to a modern data-platform architecture? What kind of use-cases it serves and how does it integrate to other data-platform functions.
57:29
0%