Description

Kesä ja Microsoftin Kumppaniarkkitehtiseminaari on jälleen täällä. Tämä tekninen Microsoft-tapahtuma on suunnattu kumppanien teknologiapäättäjille, praktiikoiden vetäjille, sovellusarkkitehdeille ja teknisille konsulteille. Seminaari alkaa klo 9:00 kaikille osallistujille yhteisillä keynote luennoilla. Huippuajankohtaisena aiheena on AI eli tekoäly, josta Microsoftin Lukas Lundin ja Mikko Kasanen kertovat viimeiset kuulumiset ja esimerkit kumppaneille. Tästä polusta pääset seuraamaan valitsemasi Microsoftin ratkaisualueen seminaareja. Valitse sinua kiinnostava polku ja lataa polun materiaalit omaan käyttöösi.

Duration: 3:12:48

Components: 4

Legacysta pilvi ensin-ajatteluun
Miten perinteisestä valmistavasta yrityksestä tuli moderni softakehittäjä. Miten arkkitehti voi muuttaa kulttuuria nostamalla yrityksen teknistä osaamista ja miten modernisointi ja oikeat teknologiat pitää kehittäjät tyytyväisenä ja mahdollistaa jopa machine learningin tehtaan lattialla.
49:11
0%
Kehitysympäristö koodina - Dev Containers ja GitHub Codespaces
Mikä Dev Containers on, miten se otetaan käyttöön ja miten se auttaa tehostamaan kehitystyötä ja parantamaan tiimien yhteistyötä. Esityksessä käydään myös läpi kuinka voit pyörittää täysiveristä kehitysympäristöä pilvessä GitHub Codespacesin avulla.
47:17
0%
Tekoälyä koodarille - käsitteitä ja vinkkejä
Tekoäly, AI, OpenAI, Azure OpenAI, LLM, GPT… Tekoäly nousee joka puolelta ja on luonut jo jonkinlaisen vallankumouksen teknologian maailmanjärjestykseen. Se on kaikkien huulilla ja kaikkien käsillä. Miten tässä menossa selviää tavallinen koodari tai arkkitehti, ja mistä aloittaa? Katsotaan muutamia peruskäsitteitä ja tapoja lähestyä asiaa koodarin silmin.
46:34
0%
Tekoäly ohjelmistokehityksen ja organisaatioiden muutoksen ajurina (AI)
Tässä esityksessä käydään läpi nykypäiväisen tekoälypohjaisen ohjelmistokehityksen perusteita hands-on -demona, ja samalla keskustellaan siitä minkälaisia vaatimuksia uudenlainen ohjelmistokehitys asettaa organisaatioille lain (compliance) ja tietoturva (security) näkökulmasta.
49:46
0%